A1 Kárpitos Kft.
|
Árajánlat kérése
|
Elérhetőségeink
Budapesten és vonzáskörzetében, +36 20 / 773-8672

Üdvözöljük az A1 Kárpitos .hu oldalon!

Közel 16 éve foglalkozunk kárpitozott bútorok teljes körű felújításával, javításával, kárpitozásával. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően kiváló minőségű kárpitosmunkát végzünk. Elkészült bútorainkból láthat egy válogatást Galériánkban!

Kárpitozott bútorát, ajtóját, antik- vagy stílbútorát, kanapéját, ülőgarnitúráját, esetleg bőrbútorát szeretné gondjainkra bízni? Válasszon a lehetőségekből! Kattintson a Szolgáltatások menüpontra, ha kiváncsi a teljesen egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásaink listjára!

kárpitozás

Készséggel állunk ügyfeleink szolgálatára bármilyen bútorral kapcsolatos probléma megoldásában. Önnek nincs más dolga mint felvenni velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailen, Viberen vagy WhatsAppon. Előzetes árajánlatért, kérjük, hogy küldjön pár fényképet a szóban forgó bútorról. Természetesen, ha Önnek úgy jobban megfelel, akkor személyesen is felkeressük és felmérjük felújítandó, javítandó, áthúzandó bútorát. Ön kiválasztja a megfelelő szövetet illetve műbőr, bőr anyagot és ha megfelel az árajánaltunk, mi elszállítjuk, majd elkészülve visszaszállítjuk otthonába az elkészült bútort. A helyszíni felmérés és szaktanácsadás Önnek semmibe sem kerül majd!

Az általunk elvégzett munkára, anyagokra garanciát vállalunk.

Várjuk jelentkezését a hét minden napján. Írjon e-mailt, küldjön képet, ha lehetséges és még aznap válaszolunk!